O Eudori

Firma EUDORA d.o.o. osnovana je 30.05.2011. godine u Beogradu sa ciljem distribucije visokokvalitetnih masažera proizvedenih po standradima Evropske unije. Svi naši proizvodi ispunjavaju sve standarde koji važe kako na tržištu Evropske unije, tako i Srbije.

Svoj poslovni razvoj firma EUDORA usmerava prema potrebama i zahtevima tržišta kako da ljudima olakša život, da shvate važnost opuštanja i relaksacije i da im pomogne da to i ostvare uz naše proizvode. Tu smo da osluškujemo potrebe kupaca, da imaju korist od naših proizvoda i da im isti pomognu.

EUDORA snabdeva tržište samo sa proizvodima visokog kvaliteta u skladu sa međunarodnim standardima ISO, QS i TUV.

Zdrav san je preduslov svake uspešne aktivnosti, pa je samim tim to i naša misija: "Omogućiti zdrav san svim našim korisnicima, a samim tim zdraviji i ispunjeniji život".

Tim stalno zaposlenih u saradnji sa stručnim saradnicima iz inostranstva čini solidnu osnovu za uspešno poslovanje. Sve naše proizvode predstavljamo na profesionalno organizovanim prezentacijama, u prijatnom ambijentu i prijateljskom raspoloženju. Na taj način na licu mesta možete videti sve naše proizvode, a naši prezenteri daće detaljne odgovore na sva vaša pitanja. Vaše zadovoljstvo našim proizvodima i uslugom, naša je najbolja i najdraža reklama.

Preporučujemo iz ove grupe

Masažer Vis Vitalis – šiacu multifunkcionalni

Masažer Vario - masažna prostirka

Masažer za oči i glavu

Trg Branka Radičevića 4, 11080 Zemun
Telefoni:
+381 60 47 48 498
+381 63 432 742
e-mail: office@eudora.rs

Eudora DOO © Sva prava zadržana
Top