Proizvodi

Obezbedite miran i okrepljujući san

Naši proizvodi izrađeni od najfinijeg pamuka bolje upijaju tečnost i vezuju boje, samim tim posteljina dugi niz godina izgleda sveže i očuvano, kao da je tek kupljena.

Važno je obezbediti miran i okrepljujući san jer je zdravlje na prvom mestu i tu ne bi trebalo praviti kompromise, a Eudora koja je prema grčkoj mitologiji simbol plemenitosti i darežljivosti vam upravo to i omogućava.

Jastuk

Dimenzije 50cm X 70cm

 • Antibakterijski i antialergijski, punjen silikonskim PES kuglicama i
  mikrovlaknima. Pruža udoban i spokojan san. Odlikuje ga vrhunska
  elastičnost i izuzetna sposobnost prilagođavanja i pružanja
  odgovarajuće anatomske potpore glavi, vratu i ramenima.

Prekirivač

Dimenzije 140cm x 200cm

 • Lagan, termoregulacioni, antialergijski i antibakterijski.
  Obogaćen vlaknima bambusa, koja su prirodni antiseptik i
  deluju umirujuće kod alergijskih i infekcijskih oboljenja.
  Mekana vlakna omogućavaju vrhunsku udobnost i zdraviji san,
  rezultirajući boljim energetskim balansom organizma.
 • Proizvod izrađujemo po vašoj meri.

Prostirka

Dimenzije 80cm x 200cm x 5cm

 • Multifunkcionalna anatomska prostirka koja se oblikuje prema konturama tela, smanjujući pritisak sa vrata, ramena i bokova.
 • Za sve one koji se svako jutro bude sa bolom u leđima zbog loše podloge za spavanje, prostirka je idealno rešenje. Bilo da idete na putovanje, piknik u prirodi, imate iznenadne goste, ili ste nezadovoljni ležajem na kome spavate ovo je pravi proizvod za vas.
 • Navlaka se lako skida i može se prati u veš-mašini, čime zadržava svoja antibakterijska i antialergijska svojstva i sprečava iritaciju kože.
 • Proizvod izrađujemo po vašoj meri.
 • Pamučna struktura obezbeđuje hidrataciju i san čini kvalitetnijim. Neispavan čovek ne pati samo od umora, već i od slabe koncentracije, promene raspoloženja, napetosti, usporene motorike, slabljenja imuniteta i brojnih drugih poremećaja. Brojna istraživanja su  pokazala da se mozak tokom sna čisti od toksina i nepotrebnih materija stvorenih u toku budnog stanja. Zato je važno održati opšti balans organizma i pružiti telu dovoljno vremena da se regeneriše.
Poručite proizvode

Kontaktirajte nas